Adventskalender – 10 december

Vandaag is het zondag en dus heb je misschien wel tijd om even te dromen…..klinkt misschien wat onproductief, maar is juist enorm waardevol voor jouw bedrijf.

Want als je weet wat je graag wilt, dan kun je vervolgens bepalen hoeveel geld je hiervoor nodig hebt EN dus hoeveel je moet verdienen met je bedrijf om dit voor elkaar te krijgen.

Dit gaat er voor zorgen dat je enorm gecommitteerd bent aan jouw omzetdoel. Het is dan geen cijfertje meer, maar echt iets concreets. Want als je jouw omzetdoel behaalt dan kun je die dingen doen die jij zo graag wilt.

De meeste krachtigste tool die je hiervoor kunt gebruiken is het maken van een BE-DO-HAVE LIST. Dit doe ik zelf elk jaar en ook mijn klanten doen dit in de eerste les. Vandaag deel ik dan ook graag een gedeelte uit de Money Club waarin we deze oefening doen. Zo kun jij hier ook mee aan de slag.

 

Alleen het maken van deze lijst gaat er niet voor zorgen dat het geld automatisch binnenkomt. Je zal in actie moeten komen EN in actie moeten blijven.

Belangrijk is dus dat jij regelmatig herinnerd wordt aan jouw wensen, zo blijf je in de actiestand. Dit kun je doen met mijn speciale BE-DO-HAVE poster. Die kun je hier downloaden.

Ga lekker aan de slag en deel vooral jouw poster met ons in mijn FB-groep de Money Making Movement dan kunnen we er samen voor zorgen dat al jouw wensen uitkomen!

Nog geen lid van mijn FB-groep? Meld je dan snel even aan via: https://www.facebook.com/groups/moneymakingmovementnl

Loading...