Adventskalender – 23 december

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar in de drukke weken voor kerst spookt toch af en toe de gedachte: ‘Kon ik maar altijd vakantie hebben’ door mijn hoofd. Hoe leuk ik mijn werk ook vind……zo eind van het jaar is het allemaal wel erg veel.

En weet je….altijd vakantie hebben dat kan wanneer jij het voor elkaar krijgt om financieel vrij te zijn. Dan komt er namelijk elke maand genoeg binnen om je rekeningen van te betalen zonder dat je daarvoor hoeft te werken. Hoe lekker is dat?!

En het toffe is: ondernemers hebben veel meer kans om dit te bereiken. Wij hebben namelijk zelf controle over hoeveel wij verdienen. We kunnen er dus zelf voor zorgen dat we genoeg verdienen om over een tijdje financieel vrij te zijn. Dan kunnen we altijd zon, zee en strand hebben…..of niet, want niets hoeft, je kunt je tijd dan helemaal zo indelen als je zelf wilt.

Financieel vrij klinkt vaak als onhaalbaar en ingewikkeld, maar dat is helemaal niet waar. Je hoeft als ondernemer maar 4 stappen te zetten om dit te bereiken. Welke stappen dat zijn dat vertel ik je graag in de onderstaande vlog.

Loading...