Eind van deze maand zijn er heel wat mensen in Nederland die gelukkig worden als ze hun banksaldo checken. Het is namelijk de maand dat het vakantiegeld wordt uitgekeerd.

Misschien was dit voor jou vroeger ook wel zo’n geluksmomentje. Alleen….nu ben je ondernemer. En zo normaal als vakantiegeld is als je in loondienst bent, zo bijzonder is dit als je ondernemer bent. De meesten van ons zijn allang blij wanneer ze genoeg salaris kunnen overmaken deze maand. Maar een extra bonus in de vorm van vakantiegeld…..dat zit er helaas niet in. Terwijl je het eigenlijk wel heel goed zou kunnen gebruiken.

En dat is hartstikke zonde. Want ik durf te wedden dat je ook nog eens harder werkt dan toen je in loondienst was. Die vakantie is dus eigenlijk gewoon broodnodig.

Wanneer dit bij jou ook het geval is, lees dan vooral even door. Er is namelijk iets aan te doen.

Het feit dat je geen vakantiegeld ontvangt heeft namelijk dezelfde oorzaak als dat jij niet het salaris ontvangt dat je graag zou willen hebben: Je hebt geen controle over jouw inkomsten en uitgaven.

Je neemt genoegen met het geld dat elke maand overblijft en maakt dat over naar jouw privérekening. En omdat er eigenlijk al niet genoeg overblijft om een fatsoenlijk salaris uit te betalen is er al helemaal geen geld over om ook nog eens vakantiegeld te betalen.

Dit weet je waarschijnlijk allang, maar het lukt je niet om hier verandering in aan te brengen. En dat komt, omdat dit niet alleen met jouw cijfers te maken heeft, maar voor een heel groot deel met jouw mindset.

Je neemt op dit moment namelijk genoegen met alle restjes in je bedrijf. Als iedereen betaald is en er is nog iets over, dan mag jij ook wat verdienen. Dat is toch de omgekeerde wereld?!

Jij steekt je nek uit en geeft al jouw zekerheden op, om een eigen bedrijf te beginnen. En je krijgt vervolgens als laatste betaald. Daar neem je toch geen genoegen mee?

In plaats van jezelf als sluitstuk te zien, mag je van tevoren bedenken hoeveel je minimaal wilt verdienen met jouw bedrijf EN hoeveel vakantiegeld je wilt ontvangen. Wanneer je in loondienst bent, krijg je toch ook gewoon salaris. Dus waarom zou jij als ondernemer werken voor een fooi?

Wanneer je eenmaal weet hoeveel salaris en vakantiegeld jij wilt ontvangen, maak je een financieel plan voor jouw bedrijf. Hierin plan je de activiteiten om dat geld echt bij elkaar te krijgen. Zodat je weet wat je te doen hebt. Zo simpel is het.

Vaak blijkt bij het maken van dat plan dat er een stuk meer acties nodig zijn dan jij nu denkt om jouw gewenste inkomen te krijgen en dan weet je meteen de reden waarom het nu niet lukt.

De kans is groot dat je op dit moment ‘maar wat doet’ en daardoor komt er ook ‘maar wat binnen’. En dat moet en kan anders. En je weet nu hoe. Dus ga hier mee aan de slag en zorg dat jij volgend jaar ook vakantiegeld hebt!

Wil je hier meteen mee aan de slag?

Dan heb ik iets heel tofs voor jou: De Vakantiegeld Challenge.

Tijdens deze challenge gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat jij jezelf alsnog vakantiegeld kunt uitkeren. En nee….dit gaat niet ten koste van je gewone salaris. Het is echt een extraatje.

De challenge vindt plaats van 13 tot en met 17 mei. Je ontvangt van mij elke dag een opdracht waarmee je snel geld kunt verdienen. Wanneer je alle opdrachten uitvoert, heb jij aan het eind van de week genoeg geld om jezelf vakantiegeld uit te keren. Waar gaat jouw reis naar toe deze zomer?

Ik zou het superleuk vinden als je ook meedoet. Dus klik op de link en doe mee! www.hilderadt.nl/vakantiegeld-challenge

 

Vul vandaag nog mijn GRATIS inkomensplanner in en zie in 1 oogopslag welke acties jij moet nemen om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken
Share This