KICK-OFF 2021

Creëer jouw droombusiness en verdubbel je inkomen

Inkomensplanner

Klaar om in 2021 te gaan knallen?

De afgelopen 2 jaar heb ik voor mijn klanten het KICK-OFF event georganiseerd. Samen het jaar aftrappen met een middag vol coaching, strategie en gezelligheid. Zodat ze allemaal weer de complete focus hadden en precies wisten wat ze te doen stond om van hun business in het nieuwe jaar een groot financieel succes te maken.

Helaas kan ik dit event dit jaar niet live geven en daarom heb ik besloten het online te doen. Het is te waardevol om een jaar over te slaan en ook gewoon geen optie, want ik gun mijn klanten weer een financieel succesvol jaar.

Wel ga ik het iets wijzigen: ik giet het in de vorm van een challenge en in plaats van een hele middag achter elkaar worden het nu 4 dagen met opdrachten. Als ik iets geleerd heb afgelopen jaar is het namelijk wel dat ik uren achter elkaar een online sessie bekijken niet fijn vind en ik ben daarin vast niet de enige…..

En dat is niet de enige wijziging: ik heb besloten om het KICK-OFF 2021 event eenmalig niet exclusief voor klanten te houden, maar elke ambitieuze onderneemster is welkom. En dat helemaal gratis. Want ik gun elke onderneemster financieel succes, zeker in deze rare tijd.

Dus meld je snel aan en profiteer hiervan!

KICK-OFF 2021

Creëer jouw droombusiness en verdubbel je inkomen

Start jouw jaar ook goed

Inkomensplanner