Online Masterclass

Bepaal jouw ideale prijs

Online Masterclass

Bepaal jouw ideale prijs

Herken jij jezelf hierin?

Je doet nu eindelijk wat je leuk vindt, maar het levert niet genoeg op

Je geeft vaak meteen korting, zelfs als de klant hier niet zelf om vraagt

Je durft geen hoge prijzen te vragen, want je bent bang dat je dan geen klanten krijgt

Je weet eigenlijk niet precies hoe hoog jouw prijzen moeten zijn om er genoeg aan over te houden

En zou je niet veel liever…

Klanten hebben die jouw prijzen moeiteloos betalen

Nooit meer twijfelen over je prijzen, omdat je weet dat ze kloppen

Prijzen vragen die je echt iets opleveren

Kortom een echte onderneemster zijn die verdient wat ze waard is

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Mijn online Masterclass ‘Bepaal Jouw Ideale Prijs’

Hierin leer je stap voor stap de juiste prijs voor jouw producten te bepalen. Kostprijs, Verkoopprijs, BTW….Het komt allemaal aan bod.

En we kijken niet alleen naar de cijfertjes, maar ook naar jouw gevoel. Want als jouw prijs gevoelsmatig niet klopt voor jou, dan kun je jouw product ook niet goed verkopen.

Ik leer jou prijzen bepalen die niet alleen goed voelen, maar ook genoeg opleveren.

Hoe werkt het?

Je ontvangt de masterclass in de vorm van een video. Hierin leg ik stap voor stap uit wat je moet doen. De opdrachten kun je dan meteen uitwerken in het bijgeleverde werkboek.

Vervolgens kun je al jouw cijfers invullen in het speciaal gemaakte Excelbestand. Geen paniek, deze is ook heel goed te gebruiken wanneer jij niet ‘goed met cijfertjes’ bent. Alles wordt namelijk automatisch doorgerekend.

Aangezien 99% van mijn klanten er na het volgen van deze masterclass achter komt dat ze nu te lage prijzen vraagt, heb ik ook een aantal scripts bijgevoegd. Deze kun je gebruiken om een eventuele prijsverhoging op zo’n manier naar jouw klant te communiceren dat deze die logisch vindt en het ook nog eens tot extra verkopen leidt.

Wat leer je in deze Masterclass?

Kostprijs

Deze prijs moet je minimaal vragen voor jouw product om al jouw kosten te dekken

Verkoopprijs

Bij deze prijs dek je niet alleen al jouw kosten, maar verdien je ook jouw gewenste inkomen

Consumentprijs

Zo verwerk je de BTW en maak je jouw prijs commercieel aantrekkelijk

Z

Prijs en Waarde

Bepaal een prijs die niet alleen rekenkundig klopt, maar die ook goed voelt

Jouw investering 

 

Direct toegang tot de masterclass!

 

Hilde op stoel

Door nu eindelijk de juiste (en winstgevende) prijzen te vragen, verdien je deze investering met gemak 10 x terug. En dat is nog maar bij 1 product. Kun je nagaan wat er gebeurt wanneer je voor al jouw producten de ideale prijs berekend!

Wat zeggen anderen over deze Masterclass?

 

 

Ik ben iemand die niet zo van cijfers houd, maar door de masterclass “Bereken jouw ideale Prijs” heb ik meer helderheid gekregen over welke prijs ik moet vragen aan mijn klanten voor mijn diensten en producten. Het heeft me de juiste tools en berekeningen gegeven die ik iedere keer kan toepassen wanneer ik iets op de markt zet. Het is een hele praktische masterclass die ik elke onderneemster kan aanraden.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aisa Lafour

Bellydance Company

De masterclass “Bepaal jouw ideale prijs” van Hilde heb ik als heel waardevol ervaren. Ik heb nu een concreet systeem om mijn prijzen te bepalen. Prijzen, waarin alles is meegenomen én die ook nog eens goed voelen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bianca Wijngaards

De kracht van schrijven

Dankzij deze masterclass heb ik zelfvertrouwen gekregen in het vragen van “mijn prijs”. Tijdens de masterclass wordt stapsgewijs de prijs opgebouwd, heel helder allemaal. Echt een aanrader voor anderen die worstelen met hun prijs.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Saskia Leeman

Cadeau Pak Je In

Superbedankt voor de inspirerende masterclas. Geen gepieker en getwijfel meer over de prijzen die ik vraag, eindelijk duidelijkheid!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lucienne de Brabander

Luciennefotografie

Hilde Radt - Financieel businesscoach

Wie is Hilde?

Ik ben Hilde Radt, 44 jaar en financieel business coach. Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht. En heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Veelgestelde vragen

Kan ik deze investering ook aftrekken als bedrijfskosten?

Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw bedrijf en dus mag je de kosten opvoeren in jouw administratie. Je mag de BTW ook aftrekken bij de belastingdienst.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met deze masterclass?

Om de masterclass goed te doorlopen en voor 1 product de prijs te bepalen, heb je ongeveer 2 uur nodig. Dit is ook afhankelijk van hoe goed je nu zicht hebt op jouw kosten. Wanneer je hierna nog van andere producten de prijs wil bepalen, zal dit veel sneller gaan. Je weet dan immers precies hoe het moet.

Hoe lang heb ik toegang tot de masterclass?

Zolang deze masterclass bestaat heb jij hier toegang toe. Dat is inclusief eventuele toekomstige updates. 

De overheid verandert elk jaar de belastingtarieven. Hoe hou ik de Excelbestanden up-to-date?

De overheid verandert elk jaar wel iets aan de belastingtarieven en daarom wordt het Excelbestand elk jaar aangepast. Zo reken je altijd met de juiste cijfers. Elk jaar rond begin november wordt het Excelbestand alvast klaargezet voor het nieuwe jaar. Je krijgt hier automatisch een mail van. Je kunt de nieuwste versie dan gratis downloaden in de online academie. Je hoeft dus zelf niet meer in gaten te houden wat er allemaal veranderd op belastinggebied, dat doe ik voor je!

Know your worth, than add tax

Loading...