Online Masterclass

Maak jouw winstgevende plan

Online Masterclass

Maak jouw winstgevende plan

Herken jij jezelf hierin?

Je weet eigenlijk niet precies hoeveel omzet je moet hebben om een goed inkomen over te houden

Je krijgt het al benauwd als je aan jouw inkomensdoel van dit jaar denkt, want je hebt geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen

Jouw loon is wat er overblijft aan het einde van de maand in plaats van wat je gepland had te verdienen

Je hebt het gevoel dat je geen grip hebt op jouw inkomen, waardoor je niet weet wat je moet doen om een omzetgat te dichten

En zou je niet veel liever…

Lekker met je werk bezig willen zijn, terwijl er genoeg geld binnenkomt

Weten welke acties jij moet nemen om jouw doelen te behalen

Precies willen weten hoeveel geld je dit jaar gaat verdienen

De juiste focus hebben door het jaar heen, zodat je geen tijd verspilt

Kortom een echte onderneemster zijn omdat je nu ook financieel in control bent

Dan heb ik de oplossing voor jou!

Mijn online masterclass Maak Jouw Winstgevende Plan

Hierin leer je hoe je een bedrijf opbouwt dat helemaal bij jou past EN zorgt voor genoeg inkomen. Zo weet jij precies welke acties jij moet nemen om jouw beste jaar ooit te hebben.

En… je weet wat ze zeggen toch? Alles wat je aandacht geeft, groeit! Dus ik weet zeker dat jij hele mooie stappen gaat zetten. Meer inkomen, meer winst en meer dromen die uitkomen. Ik heb er zin in, jij ook?

Maak jouw winstgevende plan

Hoe fijn is het als jij een financieel plan hebt dat voor jou werkt? En daar ga ik jou bij helpen!

Hoe werkt het?

Je krijgt toegang tot de masterclass. Hierin leg ik stap voor stap alles. Een goed winstgevend plan kun je pas maken wanneer je een aantal vragen beantwoord hebt. Deze vragen staan dan ook centraal in de masterclass en kun je beantwoorden in het bijgeleverde werkboek.

Na het beantwoorden van de vragen is het tijd om de Excelsheets erbij te pakken. Deze zijn zo opgesteld dat je alleen jouw antwoorden hoeft in te vullen en dat daarna alles automatisch wordt doorgerekend. Je hoeft dus niet ‘goed met cijfertjes’ te zijn om dit te kunnen.

Nadat de Excelsheets zijn ingevuld is jouw winstgevende plan gemaakt en weet jij precies hoeveel geld jij aan het einde van het jaar echt overhoudt op jouw bankrekening EN wat je hiervoor moet doen.

Zelfs de belasting wordt automatisch voor jou berekend. Je hoeft hiervoor geen ingewikkelde berekeningen te maken. Ik heb dat al voor jou gedaan!

Hierna kun je door naar de laatste stap: Je maakt van jouw winstgevende plan een planning. Zo weet je elke maand wat je te doen hebt en maak je jouw acties concreet. In de planningstool kun je vervolgens elke maand evalueren hoe je ervoor staat en extra acties inplannen mocht dat nodig zijn.

Wat leer je in deze masterclass?

j

Inkomensdoel

Wat wil jij dit jaar verdienen met jouw bedrijf?

b

Aanbod

Met welke producten ga je jouw inkomensdoel behalen?

Prijzen

Welke prijzen ga jij voor jouw producten vragen?

Kosten

Welke kosten moet jij maken om jouw producten verkocht te krijgen?

Belastingen

Hoeveel belasting moet jij dit jaar afdragen?

Z

Plan

Maak jouw winstgevende plan voor dit jaar

Planning

Maak van jouw plan een planning

*

Evalueren

Check elke maand hoe het gaat en stuur bij indien nodig

Jouw investering 

 

Direct toegang tot de masterclass!

 

Hilde op stoel

Deze investering verdien je met gemak 10x terug. Je verspilt geen tijd meer en weet precies welke acties je moet nemen om jouw inkomensdoel te behalen. Daarnaast kun je de masterclass elk jaar opnieuw gebruiken zonder extra kosten. Dus vanaf nu heb je elk jaar een winstgevend bedrijf!

Wat zeggen anderen over deze masterclass

 

Ik ben bezig een eigen coachingspraktijk op te zetten maar miste inzicht in cijfers om te zien of ik het idee haalbaar is voor de omzet die ik per jaar moet halen om mijn rekeningen te kunnen betalen. De masterclass heeft me niet alleen inzicht gegeven in wat ik mag vragen voor mijn diensten, maar ook een mooi overzicht met alles wat ik wil doen, en of ik daarmee het beoogde omzetdoel haal per jaar. Ik ben er heel erg blij mee en durf de stap nu beter te zetten om als zelfstandige aan de slag te gaan.’

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lindsay Vek
Prikkels en Sponsen

Ik ben heel goed bezig nadat ik de masterclass ‘Maak jouw winstgevende plan’ eind vorig jaar gekocht heb. Het heeft me weer op scherp gezet. En ik heb hem meteen al terugverdiend!

⭐️⭐️⭐️⭐️

Jolanda Peeters
De Kleine Auto

Ik ben een enthousiaste onderneemster, een klein jaar aan de gang, vol gas vooruit. Mijn hoofd loopt over van de ideeën. Ik doe vanalles en met veel passie. Toen kwam ik tot het inzicht dat ik wel keihard werk, maar niet effectief. Daarom heb ik de masterclass aangeschaft. Ik had een plan nodig, een financieel plan, waarin overzichtelijk staat weergegeven wat ik moet doen om na een jaar financieel te staan waar ik wil. En dat is gelukt! Ik ben hier heel blij mee!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Kirsten van der Linden
Pipinoche

Hilde Radt - Financieel businesscoach

Wie is Hilde?

Ik ben Hilde Radt, 44 jaar en financieel business coach. Ik help ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht. En heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Veelgestelde vragen

Kan ik deze investering ook aftrekken als bedrijfskosten?

Ja, dat is mogelijk. Dit is een investering voor jouw bedrijf en dus mag je de kosten opvoeren in jouw administratie. Je mag de BTW ook aftrekken bij de belastingdienst.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met deze masterclass?

Afhankelijk van hoe goed jij nu alles al hebt staan, ben je hier 4 tot 8 uur mee bezig. Blok dus 1 dag in je agenda en maak jouw plan voor het jaar! Dan lukt het zeker.

Hoe lang heb ik toegang tot de masterclass?

Zolang deze masterclass bestaat heb jij hier toegang toe. Dat is inclusief eventuele toekomstige updates. 

De overheid verandert elk jaar de belastingtarieven. Hoe hou ik de Excelbestanden up-to-date?

De overheid verandert elk jaar wel iets aan de belastingtarieven en daarom wordt het Excelbestand elk jaar aangepast. Zo reken je altijd met de juiste cijfers. Elk jaar rond begin november wordt het Excelbestand alvast klaargezet voor het nieuwe jaar. Je krijgt hier automatisch een mail van. Je kunt de nieuwste versie dan gratis downloaden in de online academie. Je hoeft dus zelf niet meer in gaten te houden wat er allemaal veranderd op belastinggebied, dat doe ik voor je!

If you fail to plan, you plan to fail

Loading...