We zitten alweer in de laatste maand van het jaar. Voor veel bedrijven zoals (web)winkels, horeca en supermarkten de drukste tijd van het jaar.

Maar wat nou als jij een dienstverlener bent. Misschien is december dan helemaal niet zo’n supermaand voor jou, maar kun je juist nog wel wat extra inkomen gebruiken.

Speciaal voor jou geef ik daarom 3 tips om van december toch een TOPmaand te maken. Enne…..mocht jij nou wel een (web)winkel, horecabedrijf of supermarkt hebben, doe er dan ook je voordeel mee ­čśŐ

Tip 1: Maak een speciaal december aanbod

Kijk eens goed naar jouw aanbod. Kun je daarvan misschien een aantal diensten bundelen zodat je een mooi kerstpakket kunt maken? Speel daarbij in op thema’s die spelen rondom de feestdagen. En dat kan heel divers zijn. Je kunt denken aan luxe, gemak, verwennen, tijdsbesparing, bontzorgen, enz. Wanneer je jouw kerstpakket in de markt gaat zetten, kan ook jij profiteren van de feestdagen.

Tip 2: Kondig jouw prijsverhoging voor 2019 alvast aan

Ben jij van plan om per januari hogere prijzen te vragen? Mooi, want daar kun je in december al profijt van hebben! Kondig jouw prijsverhoging alvast aan en geef jouw klanten in december nog de kans om in te stappen voor de huidige (lagere) prijs. Zeker weten dat dit nog een aantal extra klanten op gaat leveren.

Tip 3: Stuur jouw klanten een kerstwens met een aanbod

Bedank jouw klanten dat jij ze dit jaar hebt mogen helpen. Dit kun je doen door een mooie kerstkaart of een cadeautje op te sturen. Een aantal van jouw klanten heeft wellicht nog steeds jouw hulp nodig. Zorg dat ze je dan niet vergeten. Doe bij jouw kerstwens een kortingskaart voor de volgende aankoop (alleen geldig in 2018), een speciaal kerstaanbod of een uitnodiging om met jou in gesprek te gaan. Waar je voor kiest ligt helemaal aan wat bij jou en jouw product past. Maak het aanbod zo persoonlijk mogelijk, dan heb je de meeste kans dat ze ook echt op jouw aanbod ingaan.

Ik hoop jou weer geïnspireerd te hebben met deze tips en hoor graag van jou welke tip jij gaat toepassen.

Vul vandaag nog mijn GRATIS inkomensplanner in en zie in 1 oogopslag welke acties jij moet nemen om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken
Share This