Mini-cursus Prijs Bepalen – Dag 1

Yes, we zijn begonnen! Vandaag starten we met de mini-cursus Prijs Bepalen.

Je ontdekt hoe belangrijk de juiste prijs is in jouw business (en dat heeft niet alleen te maken met hoeveel je verdient). En we gaan aan de slag met de eerste stap van mijn ideale prijs proces. 

In de onderstaande video leg ik alles uit:

 

 

Heb je vragen of wil je graag wat delen naar aanleiding van de video? Doe dat dan in de Facebook groep. Hier vind je ook nog extra goodies en vind je de andere deelneemsters. 

En heb je geen zin om nog 2 dagen te wachten en wil je NU meteen jouw prijs goed hebben staan? Dan heb ik een geweldig aanbod voor jou. Tijdens deze mini-cursus is het namelijk mogelijk om mijn Online Masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs aan te schaffen tegen een mooie korting + een eenmalige bonus Q&A. Deze masterclass gaat meer de diepte in dan deze mini-cursus en bevat Excelbestanden die alles automatisch voor je doorrekenen en scripts om een eventuele prijsverhoging op zo’n manier naar jouw klant te communiceren dat deze die logisch vindt en het ook nog eens tot extra verkopen leidt. Alle info hierover vind je hier: https://www.hilderadt.nl/online-workshop-bepaal-jouw-ideale-prijs-actie/

 

Succes met deze eerste les en tot morgen!