Mini-cursus Prijs Bepalen – Dag 2

Gisteren heb je de eerste stap gezet om tot jouw ideale prijs te komen. Vandaag gaan we verder en mag je gaan rekenen. Nee…..niet wegklikken……jij kan dit ook.

In de onderstaande video leg ik je stap voor stap uit hoe het moet:

 

Heb je vragen of wil je graag wat delen naar aanleiding van de video? Doe dat dan in de Facebook groep. Hier vind je ook nog extra goodies en vind je de andere deelneemsters. 

Ben je ‘niet zo goed met cijfertjes’ en zie je op tegen het rekenwerk?

Dan heb ik een geweldig aanbod voor jou. Tijdens deze mini-cursus is het namelijk mogelijk om mijn Online Masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs aan te schaffen tegen een mooie korting + een eenmalige bonus Q&A. Deze masterclass gaat meer de diepte in dan deze mini-cursus en bevat Excelbestanden die alles automatisch voor je doorrekenen. Dus ook jij kunt hier met gemak jouw ideale prijs bepalen. Daarnaast bevat de masterclass ook nog scripts om een eventuele prijsverhoging op zo’n manier naar jouw klant te communiceren dat deze die logisch vindt en het ook nog eens tot extra verkopen leidt. Alle info hierover vind je hier: https://www.hilderadt.nl/online-workshop-bepaal-jouw-ideale-prijs-actie/

 

Succes met deze tweede les en tot morgen!