Mini-cursus Prijs Bepalen – Dag 3

Gisteren heb je gerekend en vandaag gaan we voelen. Want alle cijfertjes kunnen nog zo mooi kloppen, maar als jij die prijs niet durft te vragen dan heb je er niks aan.

Daarnaast hebben we het vandaag ook over hoe je jouw nieuwe prijs gaat communiceren naar jouw klant. Want dat is ook altijd een ‘dingetje’

In de onderstaande video leg ik alles uit:

 

 

Heb je vragen of wil je graag wat delen naar aanleiding van de video? Doe dat dan in de Facebook groep. Hier vind je ook nog extra goodies en vind je de andere deelneemsters. 

Zou je het wel fijn vinden om kant en klare scripts te hebben om jouw prijsverhoging richting jouw klant te communiceren? Dan heb ik een geweldig aanbod voor jou. Tijdens deze mini-cursus is het namelijk mogelijk om mijn Online Masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs aan te schaffen tegen een mooie korting + een eenmalige bonus Q&A.

Dat betekent dat het vandaag de laatste dag is om hier van te profiteren

Deze masterclass gaat meer de diepte in dan deze mini-cursus en bevat Excelbestanden die alles automatisch voor je doorrekenen. Dus ook jij kunt hier met gemak jouw ideale prijs bepalen. Daarnaast bevat de masterclass ook nog scripts om een eventuele prijsverhoging op zo’n manier naar jouw klant te communiceren dat deze die logisch vindt en het ook nog eens tot extra verkopen leidt. Alle info hierover vind je hier: https://www.hilderadt.nl/online-workshop-bepaal-jouw-ideale-prijs-actie/

 

Succes met deze laatste les en ik hoop je te zien bij de bonus Q&A van de masterclass Bepaal Jouw Ideale Prijs!