Stel jij de hoe vraag?

Soms heb je van die dagen, dan lijkt alles wel tegen je te werken. Klanten zeggen geen ja, er komen alleen maar facturen binnen en je bankrekening zie je langzaam het nulpunt bereiken. Het liefst zou je met je hoofd onder het dekbed kruipen en er voorlopig niet meer onder vandaan komen.

Maarja…..dat is natuurlijk niet echt een hele handige actie, want dan ligt jouw bedrijf stil en komt er helemaal geen geld meer binnen.

Het is dus tijd om jouw ‘big girl pants’ aan te trekken en ervoor te zorgen dat dit probleem opgelost wordt. Jij gaat er voor zorgen dat er weer geld op de bank komt.

 

Dit doe je door jezelf de HOE vraag te stellen:

  • HOE kom ik aan meer klanten?
  • HOE zorg ik ervoor dat meer klanten JA zeggen?
  • HOE kan ik mijn salesgesprekken verbeteren?
  • HOE kom ik aan het geld om die geweldige coach/opleiding/website te betalen?

Het stellen van een HOE vraag creëert ruimte. Je stelt je open voor succes. Er komen meer klanten, ik moet alleen ontdekken hoe. Ik kan investeren in de hulp die ik nodig heb, ik moet alleen nog ontdekken hoe ik dat geld hiervoor kan verdienen.

Wanneer je in een depressie onder jouw dekbed blijft liggen, sluit je je af voor alle mogelijkheden die er zijn binnen jouw bedrijf. Daar verdien je geen euro meer mee.

Het stellen van de HOE vraag zet je weer in de actie-stand. Er gaan gegarandeerd antwoorden komen en daarmee kun jij dan weer aan de slag. En actie leidt altijd tot reactie. En voor je het weet zie je jouw banksaldo weer omhoog schieten.

Stel jezelf vandaag dus eens de vraag HOE het beter kan. En vraag anderen ook om met jou mee te denken wanneer jij vastloopt. Dit kan bijvoorbeeld in mijn FB-groep Money Making Movement.

Anderen bekeken ook

Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!