Waarom jezelf klein houden voor NIEMAND een goed idee is

Ik was gisteren op een business event en daar ben ik weer even met mijn neus op de feiten gedrukt. Dat de meeste onderneemsters zichzelf veel te klein houden. Dat ze niet te hard durven te roepen dat zij de beste zijn. Want ja dat voelt arrogant, en wat zullen anderen dan niet van me denken?

En dat is natuurlijk een blokkade. Een blokkade die vooral onderneemster hebben. Omdat wij vrouwen al van jongs af aan geleerd wordt om bescheiden te zijn en dienstverlenend te zijn. Hele mooie eigenschappen, maar….niet handig als je gaat ondernemen.

 

Want als jij jezelf klein houdt, wie gaat er dan jouw boodschap verkondigen?

 

En terwijl ik daar in de zaal zat, kwam bij mij het besef dat ik mezelf ook nog steeds veel te klein hou. Ik ben ondertussen al heel wat zichtbaarder geworden. Ik maak vlogs en doe webinars, maar…..mijn echte boodschap kan nog veel duidelijker.

Want ik ben er echt van overtuigd dat ik elke onderneemster winstgevend kan maken.

En dat mag ik best wat overtuigender gaan brengen. Ik heb de kennis, de ervaring en de resultaten. Dus wat houdt me dan tegen?
Eerlijk gezegd geen idee. Waarschijnlijk gewoon het feit dat ik niet zo’n roeptoeter ben. Ik hou er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Maar daar mag ik vanaf. Want hoe meer onderneemsters mij weten te vinden, hoe meer onderneemsters ook winstgevend worden.

Er zijn zoveel onderneemsters al een hele tijd bezig zonder echt resultaat. Jij misschien ook wel. Zo zonde, want zo houd jij jezelf klein. En blijven jouw potentiële klanten rondlopen met een probleem dat niet opgelost wordt. Omdat ze niet weten dat ze daarvoor bij jou moeten zijn.

Hoe fijn zou het zijn als er meer geld je bedrijf binnenkomt? Dat je meer kunt investeren in marketing zodat heel veel mensen jou leren kennen? Zodat je jouw baan in loondienst op kan zeggen en je al je uren aan jouw bedrijf kan besteden?
Dat is toch wat je echt wilt?

Als jij voelt JA, DIT WIL IK dan nodig ik je van harte uit voor een gratis geldgesprek met mij. Dit gesprek duurt 20 minuten en hierin deel ik minstens 2 gouden tips waarmee jij meer gaat verdienen. Zodat ook jouw bedrijf een succes wordt en jij jouw dromen uit kan laten komen. Het aanvragen van zo’n gratis geldgesprek kan hier.

Anderen bekeken ook

Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!