Hilde Radt - Financieel businesscoach

Ik ben Hilde Radt

 

44 jaar en financieel business coach. Ik leer ambitieuze ondernemende vrouwen hoe ze echt goed kunnen verdienen met hun bedrijf.

Geld heb ik altijd een heel interessant onderwerp gevonden en ik ben dan ook afgestudeerd in Bedrijfseconomie en Economische Psychologie aan de Universiteit van Tilburg.

Na 4 jaar bij de Rabobank gewerkt te hebben ben ik in 2008 ondernemer geworden. Omdat ik naast geld ook erg van events houd, ben ik een evenementenbureau begonnen. Superleuk om te doen en ik ontdekte dat het ondernemerschap echt bij mij past. Na 7 jaar begon ik de financiële wereld toch te veel te missen. En daarom heb ik mijn eerste bedrijf verkocht en heb ik een carrière switch gemaakt. Sinds 2017 help ik andere onderneemsters om ook een winstgevend bedrijf op te zetten. Hier komt mijn passie voor ondernemen samen met mijn financiële kennis en ben ik echt in mijn element.

Meer over mij

Ik ben een Zeeuws meisje dat door haar studie verzeild is geraakt in Tilburg en besloten heeft daar te blijven. Daar woon ik samen met de liefste man van de wereld en onze dochters Ise (13) en Tess (11). Ik hou heel erg van reizen, lekker eten, bijkletsen met vriendinnen, pubquiz, speurtochten, film kijken, naar het theater gaan of een bezoekje brengen aan het bos of het strand.

Wil je meteen met Hilde Radt in gesprek om meer te verdienen? Vraag dan snel een gratis geld gesprek aan. 

Loading...