10k in 10 days

Ga jij de uitdaging aan?

Lieve Onderneemster,
Jij zit op een enorme pot met goud.

 

Je weet het misschien niet, maar het is wel zo. De afgelopen jaren heb je kennis, skills, producten, content en bereik ontwikkeld. Het wordt tijd dat je hier veel meer mee gaat doen!

Waarom wachten met goed verdienen totdat die salespage af is, die cursus afgerond, de vakantieperiode voorbij of totdat de foto’s van je nieuwe fototshoot binnen zijn? Ik wil jou laten zien dat je met alles wat je al hebt flink geld kunt verdienen. Als je alles maar op de juiste manier combineert EN bereid bent om actie te ondernemen.

Dat is wat we gaan doen in 10k in 10 days. De naam zegt het al, we gaan €10.000 verdienen in 10 dagen. Even een flinke boost zo meteen na de vakantie. Hoe lekker is dat?!

 

Meld je nu gelijk aan

Meedoen aan deze 10 dagen gaat je niet alleen geld, maar ook zelfvertrouwen opleveren.
Als je eenmaal aan jezelf hebt bewezen dat je op elk moment geld kunt verdienen dan triggert dat iets in je. Dan is die 10k slechts een opstapje naar nog veel meer.

We starten 4 september met een masterclass waarin je de stappen leert om 10k in 10 days te verdienen

Deze masterclass is live zodat je meteen al jouw vragen kunt stellen en natuurlijk is er een opname voor degenen die hier niet live bij kunnen zijn.

Zodra je deze stappen hebt gezet kun je direct beginnen met geld verdienen. En natuurlijk doe je dit niet alleen.

Tot en met 15 september gaan we met z’n allen knallen en voorzie ik jou dagelijks van allerlei extra tips, tricks en support.

De investering voor de
10K IN 10 DAYS is 47 euro

10K in 10days is niet geschikt voor starters

Het is noodzakelijk dat jij al een tijd ondernemer bent. Er is in 10 dagen geen tijd om een compleet nieuw product te ontwikkelen of voldoende bereik op te bouwen. Heb jij al een bedrijf staan dan heb jij alles wat nodig is om die 10k in 10 days te bereiken en dan is dit programma uitermate geschikt voor jou!

Loading...