MONEY MAKING MOVES

MEER KLANTEN, MEER OMZET, MEER WINST IN MINDER TIJD

Speciale pilotversie

Deze cursus is perfect voor al die onderneemsters die graag meer klanten willen vanuit een solide strategie. Dus niet van alles en nog wat doen en af en toe iets verkopen, maar een winstgevend salesproces dat gegarandeerd klanten oplevert.

Deze cursus zal ik in de toekomst aanbieden voor €500 tot €1.000. Maar aangezien ik hem nu aan het ontwikkelen ben, bied ik hem aan tegen een pilotprijs van €247.

Profiteer hiervan en klik snel op de knop hieronder!

 

Hoe kan ik meer klanten aantrekken zonder er dag en nacht mee bezig te zijn of er enorme advertentiebudgetten voor in te zetten?

 

Dat is een vraag die ik heel vaak krijg en die ik ga beantwoorden in mijn nieuwe cursus Money Making Moves. En natuurlijk doe ik dat Hilde style: dus door inzicht in je cijfers een winstgevende strategie bepalen. Want ja, dat kan dus ook heel goed bij marketing en sales. Volgens mij is dit wat er bij veel onderneemsters mist. Ze willen meer klanten, ze proberen van alles om dit voor elkaar te krijgen, maar een echte strategie zit er niet achter. En daardoor kost het onnodig veel tijd en levert het meestal ook niet het aantal klanten op dat ze willen.

Dat kan dus anders en in deze cursus ga ik je leren hoe. Dit is het winstgevende salesproces dat ik zelf ook gebruik en die mij jaar na jaar een flinke groei in klanten oplevert.

Deze cursus bestaat uit 3 verschillende onderdelen die je moet weten om een winstgevend proces te maken van jouw sales. Over elk van deze onderdelen heb ik een masterclass gegeven. Je kunt nu tijdelijk (in ruil voor feedback) toegang krijgen tot deze masterclasses voor een superscherpe pilotprijs. Dat betekent alle kennis voor een prikkie!

KNOW YOUR NUMBERS

 

Dit laat zien hoe je meer en betere klanten kunt maken door inzicht in je cijfers

WINSTGEVENDE CONTENTPLANNING

Dit laat zien welke content je wanneer moet posten zodat klanten sneller JA zeggen

WINSTGEVEND ADVERTEREN

Dit laat zien hoe je meer rendement kunt behalen op je advertenties zodat je meer leads krijgt

 

Als je weet (door Know Your Numbers) welke sales acties je moet doen en hoeveel mensen hier aan mee moeten doen om jouw gewenste aantal verkopen te behalen, kun je met de juiste content (winstgevende contentplanning) zorgen dat jouw leads zich aanmelden voor deze salesacties en ook al opgewarmd zijn zodat je veel makkelijker verkoopt. Loopt dit proces eenmaal goed dan kun je met advertenties (winstgevend adverteren) flink gaan opschalen zodat je nog veel meer verkoopt.

 

MONEY MAKING MOVES

Maak een winstgevend proces van jouw marketing en sales

BEN JIJ KLAAR VOOR FLINK MEER KLANTEN?

Alleen nu is het mogelijk deze cursus tegen een pilotprijs aan te schaffen.

Laat deze kans niet lopen en druk snel op de knop hieronder.

Loading...