Perfect

Wow: jij bent een echte super ondernemer. Jouw bedrijf staat en je verdient er goed mee.

Jij weet dat het belangrijk is om je te verdiepen in de financiële kant van jouw onderneming. En dat zie je terug in jouw resultaten.

Nu is het tijd om door te groeien, zodat jij meer klanten kunt helpen EN jouw bankrekening kunt vullen.

Let bij deze groei heel scherp op jouw kosten. Deze willen nog wel eens een stuk harder groeien dan de omzet. En dat is natuurlijk niet wat je wilt.

En wees kritisch op jouw verdienmodel. Elk verdienmodel heeft namelijk een plafond en als jij door wilt groeien kan het tijd zijn om jouw hele bedrijf op zijn kop te gooien en een nieuw verdienmodel te gebruiken.

Financiële tip: Wanneer jij veel moet investeren om naar het volgende level door te groeien dan is de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek wellicht interessant voor jou. Dit is een belastingvoordeel voor ondernemers die veel investeren. Zo betaalt de belastingdienst een gedeelte van de investeringen voor jou.

Deze quiz is ontwikkeld door Hilde Radt. Als financieel business coach helpt zij ambitieuze vrouwelijke ondernemers met het opzetten en uitbouwen van een heel winstgevend bedrijf zodat ze gaan verdienen wat ze echt waard zijn. Meer informatie vind je op www.hilderadt.nl

Loading...