KNOW YOUR NUMBERS

MAAK MEER KLANTEN IN MINDER TIJD DOOR INZICHT IN JOUW CIJFERS

Speciale pilotversie

Hoe fijn zou het zijn als je precies weet wat je moet doen om een nieuwe klant te maken? Zodat het geen verrassing meer wordt hoeveel verkopen er komen, maar jij gericht hier acties voor kunt doen.

Dit is wat je leert in deze masterclass. Deze is onderdeel van de cursus Money Making Moves, maar nu eenmalig ook los te volgen.

Profiteer hiervan en klik snel op de knop hieronder!

 

MEER KLANTEN IN MINDER TIJD

 

‘Maar ik weet toch niet hoeveel klanten ik voor dit product krijg dit jaar’…….Dit is een uitspraak die ik regelmatig van onderneemsters hoor. Ze hebben een heel mooi en waardevol product, doen van alles aan marketing en toch blijft het een verrassing hoeveel klanten er komen.

Wat nou als ik je zou zeggen dat je zelf in de hand hebt hoeveel klanten je maakt. Dat je dit van te voren vast kan stellen en er dan gericht aan kan werken om dit aantal te behalen. Wat hiervoor nodig is, is inzicht in jouw cijfers. En dat ga ik je leren in deze masterclass.

De masterclass vindt plaats op dinsdag 7 maart van 9.30 – 11.00 via Zoom en is interactief. Je kunt me dus meteen al je vragen stellen. Mocht het niet lukken om erbij te zijn, dan is dat geen probleem, Je ontvangt na afloop de opname.

Deze masterclass is een onderdeel van de cursus Money Making Moves. Voor meer informatie hierover zie:  https://www.hilderadt.nl/money-making-moves/

KNOW YOUR NUMBERS

MEER KLANTEN DOOR INZICHT IN JOUW CIJFERS

BEN JIJ KLAAR VOOR FLINK MEER KLANTEN?

Alleen nu is het mogelijk deze masterclass tegen een pilotprijs aan te schaffen.

Laat deze kans niet lopen en druk snel op de knop hieronder.

Loading...