4 manieren om meer geld te verdienen in minder tijd

Jij wilt toch ook meer geld verdienen in minder tijd?

Heb jij soms ook het gevoel dat er gewoon niet genoeg uren in een dag zitten om alles te doen wat je graag zou willen doen in je bedrijf? Of wil je graag meer verdienen, maar zie je niet voor je hoe je dit ooit voor elkaar moet krijgen met jouw toch al te volle agenda?

Dan is deze vlog echt iets voor jou!

De meeste van ons hebben ons hele leven gehoord dat als je meer wilt verdienen dat je daar dan ook hard voor zal moeten werken. Ik in elk geval wel. Dat is natuurlijk ook gewoon de waarheid wanneer jij in loondienst of uurtje factuurtje werkt. Als je voor elk uur dat je werkt betaald wordt, dan kun je alleen maar meer verdienen door meer uren te werken. Maar is dit de enige manier?

Nee, voor ons als ondernemers is er zoveel meer mogelijk. Blijven geloven dat we alleen meer kunnen verdienen als we meer uren gaan werken is een geldblokkade die ons tegenhoudt om echt een succes te maken van ons bedrijf.

In deze vlog wil ik je laten zien welke mogelijkheden je allemaal hebt om meer te verdienen in minder tijd.

 

1) Automatiseren

Welke taken die je nu elke keer handmatig doet, zou je kunnen automatiseren? Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inplannen van afspraken of het versturen van facturen. Vaak zijn dit namelijk taken die noodzakelijk zijn, maar die je geen extra omzet opleveren. Door voor deze taken de juiste online tools te gebruiken kun je behoorlijk wat tijd besparen. Tijd die je vervolgens kunt besteden aan taken die wel geld opleveren. Zo kun je dus in dezelfde of minder tijd meer verdienen.

 

2) Uitbesteden

Dan zijn er natuurlijk ook nog best wat taken die je niet kunt automatiseren, maar die je onnodig veel tijd kosten. Omdat je er niet goed in bent of het niet leuk vindt. Ga deze taken uitbesteden. Waarom zou jij 2 uur in Canva zitten prutsen om een plaatje te maken als een vormgeefster dat in een kwartier kan doen (en waarschijnlijk nog beter ook). Dit kost jou onnodig veel tijd en levert je geen extra geld op. Een slimme ondernemer doet dus niet alles zelf.

 

3) Money Making Moves

De tijd die je nu overhoudt omdat je taken geautomatiseerd en uitbesteed hebt, ga je besteden aan Money Making Moves. Dit zijn acties waarmee je direct geld kunt verdienen, de echte salesactiviteiten. Die doen de meeste ondernemers sowieso al te weinig, dus als je hier nu mee aan de slag gaat merk je vaak heel snel resultaat.

 

4) Passief inkomen

Wanneer je meer klanten krijgt door het doen van al die Money Making Moves, kun je natuurlijk weer een te volle agenda krijgen. Daarom is het belangrijk dat niet alle producten die je verkoopt tijd van jou nodig hebben. Creëer dus ook producten die zorgen voor een passief inkomen. Dit zijn producten die je al op de plank hebt liggen en die je steeds opnieuw kunt verkopen zonder dat het jou extra tijd kost. Denk bijvoorbeeld aan een online training of een e-book.

Door jouw bedrijf op deze manier in te richten kun je ongelimiteerd opschalen en steeds meer verdienen. Elke keer als jij meer verdient, heb je namelijk weer meer geld dat je kunt gebruiken om zaken uit te besteden of online tools aan te schaffen. Waardoor je weer meer tijd overhoudt en meer Money Making Moves kunt doen, waardoor je meer klanten krijgt en meer verdient. Zo ga je stap voor stap steeds meer verdienen zonder dat je hier extra hard voor hoeft te werken. Hoe fijn is dat?!

En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan vooral contact met mij op, want ik help je hier heel graag mee.

Anderen bekeken ook

Wanneer is het tijd om uit te besteden
Zo creëer je passief inkomen
5 manieren om te verkopen tussen lanceringen
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...