WINSTGEVEND ADVERTEREN

MEER RENDEMENT EN MEER KLANTEN DOOR DE INZET VAN ADVERTENTIES

Speciale pilotversie

Advertenties inzetten is een geweldige manier om snel meer bereik te krijgen. Het kan ook een geweldige manier zijn om snel veel geld te verliezen. Zorg dat jou dat niet overkomt en maak een winstgevend proces van jouw advertenties. In deze masterclass leer ik je hoe je dit doet.

Deze masterclass is onderdeel van de cursus Money Making Moves, maar nu eenmalig ook los te volgen.

Profiteer hiervan en klik snel op de knop hieronder!

 

ADVERTENTIES DIE VERKOPEN

 

Heb je eenmaal een salesactiviteit die lekker loopt dan wil je natuurlijk dat hier zo veel mogelijk potentiële klanten aan meedoen. Een goede manier om dit te bereiken is door het inzetten van advertenties. Daarmee bereik je snel veel publiek en kun je jouw bedrijf snel opschalen. Enige nadeel, het kost wel geld en als je niet goed aanpakt te veel geld.

Advertenties zijn namelijk niet altijd een goede keuze. Je moet weten voor welke van jouw producten en acties het loont om advertenties in te zetten en tot welk bedrag het nog steeds een goede investering is. En dat is wat ik je leer in deze masterclass. Zo haal jij voortaan maximaal rendement uit jouw advertenties.

De masterclass vindt plaats op donderdag 9 maart van 9.30 – 11.00 via Zoom en is interactief. Je kunt me dus meteen al je vragen stellen. Mocht het niet lukken om erbij te zijn, dan is dat geen probleem, Je ontvangt na afloop de opname.

Deze masterclass is een onderdeel van de cursus Money Making Moves. Voor meer informatie hierover zie:  https://www.hilderadt.nl/money-making-moves/

WINSTGEVEND ADVERTEREN

MEER KLANTEN EN MEER WINST DOOR HET INZETTEN VAN ADVERTENTIES

BEN JIJ KLAAR VOOR FLINK MEER KLANTEN?

Alleen nu is het mogelijk deze masterclass tegen een pilotprijs aan te schaffen.

Laat deze kans niet lopen en druk snel op de knop hieronder.

Loading...