WINSTGEVENDE CONTENTPLANNING

ONTDEK WAT JE WANNEER MOET POSTEN ZODAT KLANTEN JA ZEGGEN

Speciale pilotversie

Besteed jij ook uren op social media zonder veel resultaat? Dan is deze masterclass voor jou. Ik ga je laten zien welke content je wanneer moet plaatsen zodat klanten helemaal opgewarmd zijn voor jouw aanbod en veel sneller JA zeggen.

Deze masterclass is onderdeel van de cursus Money Making Moves, maar nu eenmalig ook los te volgen.

Profiteer hiervan en klik snel op de knop hieronder!

 

CONTENT DIE VERKOOPT

 

Posts, vlogs, blogs, podcasts, mailings…….als je wilt kun je hele dagen bezig zijn met content maken. Terwijl je eigenlijk liever met je klanten bezig bent. Maar ja, die zijn er nog niet genoeg. En dus plaats je toch nog maar een extra berichtje op je socials, wie weet levert het nu wel een klant op….

Wat jij nodig hebt is mijn winstgevende contentstrategie. Ik post niet zomaar iets, daar zit een plan achter. Een plan dat ervoor zorgt dat mijn potentiële klanten worden opgewarmd voor hetgeen ik verkoop. Waardoor ze sneller JA zeggen en het verkopen een stuk makkelijk wordt. En dat gun ik jou ook. Daarom deel ik in deze masterclass de strategie die ik zelf al jaren met succes inzet.

De masterclass vindt plaats op woensdag 8 maart van 9.30 – 11.00 via Zoom en is interactief. Je kunt me dus meteen al je vragen stellen. Mocht het niet lukken om erbij te zijn, dan is dat geen probleem, Je ontvangt na afloop de opname.

Deze masterclass is een onderdeel van de cursus Money Making Moves. Voor meer informatie hierover zie:  https://www.hilderadt.nl/money-making-moves/

WINSTGEVENDE CONTENTPLANNING

ONTDEK WELKE CONTENT JE WANNEER INZET VOOR MEER KLANTEN

BEN JIJ KLAAR VOOR FLINK MEER KLANTEN?

Alleen nu is het mogelijk deze masterclass tegen een pilotprijs aan te schaffen.

Laat deze kans niet lopen en druk snel op de knop hieronder.

Loading...