Doorbreek jouw geldblokkade met deze simpele vraag

Geen geldblokkade meer!

Soms heb je van die dagen of weken, dan lijkt alles wel tegen je te werken. Klanten zeggen geen ja, er komen alleen maar facturen binnen en je bankrekening zie je langzaam het nulpunt bereiken. Het liefst zou je met je hoofd onder het dekbed kruipen en er voorlopig niet meer onder vandaan komen.

Maar ja … dat is natuurlijk niet echt een handige actie, want dan ligt jouw bedrijf stil en komt er helemaal geen geld meer binnen. Je creëert dan zelf jouw geldblokkade in plaats van dat je deze opheft.  Dit is het nadeel van het ondernemer zijn. Jij bent zelf verantwoordelijk voor alles wat er in jouw bedrijf gebeurt. En dus ook zelf verantwoordelijk voor het weer aan de gang krijgen van jouw bedrijf. Niemand gaat dit voor jou doen.

Het is dus tijd om jouw ‘big girl pants’ aan te trekken en ervoor te zorgen dat dit probleem opgelost wordt. Jij gaat ervoor zorgen dat er weer klanten en geld jouw bedrijf binnenkomen.

Maar hoe ga je dit voor elkaar krijgen? Je hebt al van alles geprobeerd en dat is tot nu toe geen succes geweest. Dus wat nu?

 

HOE

Daar is een hele simpele manier voor. Om het juiste antwoord te krijgen op deze vraag moet je de juiste vraag stellen. En die juiste vraag begint met HOE:

  • HOE kom ik aan meer klanten?
  • HOE zorg ik ervoor dat meer klanten JA zeggen?
  • HOE kan ik mijn salesgesprekken verbeteren?
  • HOE kom ik aan het geld om die geweldige coach/opleiding/website te betalen?

Merk je wat een verschil dit maakt? Het stellen van een HOE vraag creëert ruimte. Je stelt je open voor succes. Er komen meer klanten, ik moet alleen ontdekken hoe. Ik kan investeren in de hulp die ik nodig heb, ik moet alleen nog ontdekken hoe ik dat geld hiervoor kan verdienen.

Wanneer je in een depressie onder jouw dekbed blijft liggen, sluit je je af voor alle mogelijkheden die er zijn binnen jouw bedrijf. Daar verdien je geen euro meer mee. 
Het stellen van de HOE vraag zet je weer in de actiestand. Er gaan gegarandeerd antwoorden komen en daarmee kun jij dan weer aan de slag. En actie leidt altijd tot reactie. En voor je het weet zie je jouw banksaldo weer omhoogschieten.

Stel jezelf vandaag dus eens de vraag HOE het beter kan. En vraag anderen ook om met jou mee te denken wanneer jij vastloopt. Dit kan bijvoorbeeld in mijn FB-groep Money Making Movement. We helpen je graag om meer te verdienen.

Anderen bekeken ook

Vlog: Financiële stress en wat je ertegen kunt doen
Vlog: Nee je moet niet eerst met je geldblokkades aan de slag
Vlog: Verzet jij je tegen makkelijk geld?
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...