Nee, je moet niet eerst met jouw geldblokkades aan de slag

Hot topic

Geldblokkades … een hot topic. Tot een jaar of 10 geleden hoorde je er bijna nooit over, maar nu staat je tijdlijn er mee vol. Ze zouden het antwoord zijn op de vraag waarom je nu nog niet goed verdient. Als je gaat leren hoe je meer open kan staan om te ontvangen dan komt dat geld ook bij jou vanzelf binnen.

Er zijn dan ook vele coaches die jou willen helpen met het doorbreken van jouw geldblokkades. Ook van potentiële klanten hoor ik regelmatig dat ze nog niet instappen, omdat ze eerst ‘iets’ willen met hun geldblokkades.

Dan weet ik eigenlijk al hoe laat het is … dit zijn meestal geen serieuze ondernemers.
Die gaan nog wel een tijdje ploeteren in hun bedrijf. Die laat ik meestal in liefde gaan, totdat ze wel klaar voor mijn hulp zijn.

 

Geldblokkades worden veel te vaak gebruikt als excuus

 

Want zolang je bezig bent met het oplossen van je geldblokkades hoef je nog niks. Je hoeft geen klanten te bellen of salesgesprekken te voeren. Het fanatiek aanbieden van jouw producten heeft nog niet zoveel zin, want je blokkeert toch zelf de geldstroom. Dus daar kun je beter even mee wachten, dan loop je ook geen risico op een afwijzing.

Door het werken aan je geldblokkades ben je wel druk bezig. Dat geeft je het gevoel dat je heel hard werkt. Maar je werkt alleen aan jezelf, een extra klant ga je hiermee niet maken.

Werken aan je geldblokkades is veilig. Het is eigenlijk net zoiets als blijven sleutelen aan de perfecte website of het volgen van NOG een extra vakopleiding. Allemaal nuttig, maar je bedrijf gaat er niet van draaien.

 

Dus stop met het jezelf voor de gek houden

 

Je bedrijf gaat pas lopen zodra jij in actie komt. Als jij jouw producten aan gaat bieden en actief gaat vragen of klanten willen kopen.

En dan kan het zijn, dat je dat heel eng vindt. Maar dat betekent dat jij zelf nog niet overtuigd bent van de waarde van hetgeen je aanbiedt. Dus het aanbod is dan nog niet helemaal goed óf jouw prijs klopt niet.

Tijd om met de billen bloot te gaan en in jouw cijfers te duiken. Hoe sta je ervoor en waar wil je heen? En hoe moet je jouw bedrijf strategisch inrichten om dit voor elkaar te krijgen?

Wanneer je dit helder hebt, dan is het tijd voor actie. Merk je dat je hierop blokkeert? Dan is dit het moment om met jouw geldblokkades aan de slag te gaan.

Ik zei niet dat ik geldblokkades onzin vind hè, ik ben zelf afgestudeerd op geldmindsets, dus ik weet dat ze echt zijn en dat je hiermee te maken hebt. Maar je moet weten wanneer je ermee aan de slag moet gaan.

Door eerst jouw bedrijf strategisch neer te zetten en daarna met jouw geldblokkades aan de slag te gaan, kun je dat wat je leert namelijk meteen in de praktijk brengen. Eerder heeft geen zin. Dat is als theoretisch je rijbewijs halen. Dat brengt je ook niet veilig van a naar b.

Dus, ben jij zo iemand die eigenlijk eerst nog ‘iets’ wilde met geldblokkades? Dan hoop ik je hierbij een hoop tijd, geld en frustratie bespaart te hebben.

En wil je graag hulp bij het strategisch neerzetten van jouw bedrijf? Vraag dan hier een gratis geldgesprek aan.

Anderen bekeken ook

Vlog: De 3 meest gebruikte excuses die jou tegenhouden om geld te verdienen
Vlog: 4 manieren waarop jij de groei van jouw bedrijf tegenhoudt
Vlog: Zeg dit nooit meer
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...