Vermogen opbouwen als ondernemer, zo doe je dat

In 3 stappen meer vermogen opbouwen als ondernemer

Hoe bouw je als ondernemer nu op een simpele manier vermogen op? Want ik weet dat dit iets is wat jij eigenlijk wel wilt, maar waarvan je het gevoel hebt dat je nu nog niet genoeg inkomsten hebt om dit ook echt voor elkaar te krijgen.

Maar ja als ondernemer moet je wel in je eigen pensioen voorzien. En ook is het zo dat als jij ziek wordt of een ongeluk krijgt er niemand is die jouw salaris door gaat betalen. En dan is het wel lekker dat je geld achter de hand hebt. Maar hoe doe je dat nou? Dat vertel ik je graag in deze blog.

 

Stap 1

Open een bankrekening bij een bank waar jij nu niet bankiert. Van deze rekening hoef je geen pinpas te hebben. Sterker nog, je wil niet eens de gegevens voor internetbankieren weten. Alleen al het feit dat deze rekening bestaat, is genoeg.

 

Stap 2

Creëer een nieuw product in jouw bedrijf. Een product met een niet al te hoge prijs, zodat je het vaak kan verkopen. Ook moet het product lage kosten hebben, zodat je weinig kosten hoeft te maken wanneer het verkocht wordt. En dit product ga je in de markt zetten.

 

Stap 3

Elke keer wanneer je dit product verkoopt laat je de opbrengsten storten op de bankrekening bij die andere bank. De kosten die je maakt door de verkoop van dit product, die laat je wel afschrijven van jouw normale bankrekening. En die komen op de hoop met alle zakelijke kosten die je maakt. Tot nu toe lukte het altijd om die kosten te betalen en aangezien dit product weinig kosten heeft, zal je zien dat dit nu nog steeds lukt.

Je hoeft dus helemaal niks te veranderen aan jouw werkwijze, maar je bouwt nu wel vermogen op. Wat je nu eigenlijk doet, is jouw geest voor de gek houden.

Je stort namelijk de inkomsten van dit nieuwe product op die nieuwe bankrekening. Omdat je hier geen pinpas van hebt, zal er dus niets afgaan. En doordat je ook de gegevens van internetbankieren niet hebt, zie je dit geld nooit en heb je het gevoel dat het er niet is. Maar het is er wel. En 1 keer per jaar krijg je van jouw bank een jaaropgave en dan zie je dus hoeveel je hebt opgebouwd.

Je hebt nu dus een rekening waar alleen maar geld bij komt en nooit geld afgaat en dat is de manier waarop jij vermogen opbouwt. En dat is dus een hele simpele manier van vermogen opbouwen als ondernemer, die je al vandaag in de praktijk kan brengen. Heel veel succes!!

Anderen bekeken ook

Verzet jij je tegen makkelijk geld?
Deze nieuwe gewoonte gaat je veel geld opleveren
Hoe lang is jouw runway?
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...