Zo heb ik mijn € 100.000 product gecreëerd

In 3 stappen naar 100.000

Een tijdje geleden was ik bezig met mijn boekhouding en toen kwam ik erachter dat ik met mijn Money Club al meer dan € 100.000,- heb verdiend. Hoe gaaf is dat?! Een echt six figure product.

Ik heb met mijn Money Club al een heleboel ondernemers mogen helpen EN daar dus ook zelf lekker mee verdient. Toen ik daar even bij stilstond, bedacht ik me hoe ik hier gekomen ben. Er zijn een aantal stappen die ik heb moeten zetten om dit te realiseren. En die deel ik vandaag graag met jou. Zodat jij ook jouw eigen € 100.000 product kunt creëren. Want als ik het kan dan kan jij het ook.

 

1) Start

Er staan honderden fantastische producten opgeschreven in notitieboekjes van ondernemers. Geweldige producten waarmee ze hun ideale klant supergoed kunnen helpen. Soms zijn ze ook al begonnen met het ontwikkelen ervan, maar ligt het product nog op de plank. Want het is nog niet af… Zo zonde!

Start! Dat is alles wat er nodig is. Het hoeft niet perfect. Ik ben mijn Money Club gestart met een pilotronde. Zo kon ik in de praktijk testen of mijn ideeën echt zo goed werkten als ik had bedacht en kreeg ik meteen feedback van mijn ideale klant. In de loop van de jaren heb ik de Money Club steeds meer uitgebreid en geperfectioneerd. Maar geloof me, de versie van nu ziet er echt anders uit dan bij de start. En dat is helemaal niet erg, want er hing toen ook een ander prijskaartje aan.

 

2) Focus

Om een retegoed product te maken is het nodig dat jij jouw product de kans geeft om een succes te worden. Te veel ondernemers bedenken steeds weer nieuwe producten om te lanceren en vergeten hun eerdere product dan. Daardoor begin je steeds weer opnieuw.

En ik snap het hoor. Als ondernemer zien we overal kansen en vinden we het leuk om veel verschillende dingen te doen. Je moet alleen leren om die niet allemaal uit te voeren.

Zo heb ik de focus op de Money Club. Ik wil deze steeds beter maken en daar meer ondernemers mee helpen. En al die leuke ideeën die gebruik ik in mijn marketing. Zo kan ik toch veel verschillende dingen doen, maar bied ik wel steeds hetzelfde product aan.

Hierdoor wordt de Money Club een steeds bekendere naam bij ondernemers en gaan ze er nu soms zelf naar vragen. Dat gebeurt je niet als je steeds een ander product aanbiedt.

 

3) Fans

Zorg dat jouw product zo goed wordt dat jouw klanten er enthousiast over vertellen aan anderen. Dat ze echte ambassadeurs worden voor jouw product. Daarmee gaat de marketing en sales veel makkelijker. Want als jij vertelt dat je een geweldig product hebt is dat goed. Maar het is nog beter als klanten dit gaan vertellen. Dat geeft social proof. En dat zorgt ervoor dat toekomstige klanten makkelijker instappen.

En dit is het. Start, focus en een retegoed product maken waar jouw klanten fan van worden. En ik ben nog lang niet klaar, maar ik ben ervan overtuigd dat deze stappen mij ook gaan leiden naar een miljoen met de Money Club. Zodra dat gelukt is zijn jullie de eerste die het horen.

Anderen bekeken ook

Verzet jij je tegen makkelijk geld?
Zo krijg je betaald om jouw online training te ontwikkelen
5 strategieën om door jouw inkomensplafond heen te breken
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...