5 strategieën om door jouw inkomensplafond heen te breken

Als je jouw inkomensplafond bereikt

Je bent al een tijd ondernemer, je bedrijf staat, je bent lekker aan het groeien en je verdient steeds meer. En opeens stopt dit. Wat je ook doet, het lukt maar niet om meer te verdienen. Hoe kan dat nou?

Je hebt een inkomensplafond bereikt. Wat je ook doet, onderaan de streep blijft er steeds hetzelfde bedrag voor jou over. Supervervelend!

Veel ondernemers leggen zich erbij neer. Denken dat dit blijkbaar hun natuurlijke plafond is. Dat ze met de kennis en kunde die ze hebben recht hebben op dit bedrag. Maar dat is onzin. Iedereen, ja ook jij, kan door haar inkomensplafond heen breken. Je moet gewoon even weten hoe. En dat ga ik jou vandaag vertellen.

 

1) Ga uit je comfortzone

Het inkomen dat je nu behaalt, dat lukt al een tijdje. Je weet precies welke acties je hiervoor moet doen en deze voelen vertrouwd. Maar met de acties die je nu neemt, kom je waar je nu bent en je wilt meer. Dat betekent dat je nieuwe acties zal moeten nemen. Acties die je misschien nog nooit hebt gedaan en die spannend voelen. Je moet uit je comfortzone. En dat is helemaal prima, want dat is precies waar de groei is.

 

2) Geldblokkades herkennen

Zonder dat je het doorhebt kan het zo zijn dat er nieuwe geldblokkades omhoogkomen bij een hoger inkomensdoel. Misschien ga je nu wel meer verdienen dan je partner of je ouders. Dat kan onveilig voelen, want de verhoudingen veranderen daarmee en dat kan een reden zijn dat je je onbewust aan het tegenhouden bent. Kijk eens even heel goed wat dit nieuwe inkomensdoel dat je wilt bereiken oproept bij jou en ga met jouw blokkades aan de slag.

 

3) Upgrade je mastermind

Als jouw inkomen al een hele tijd op hetzelfde niveau ligt, is de kans groot dat je al heel lang dezelfde ondernemers om je heen hebt die allemaal ongeveer hetzelfde verdienen als jij. En hoe leuk ze ook zijn, zij gaan jou niet naar het volgende level brengen. Wanneer jij door wil groeien zal je actief op zoek moeten naar andere ondernemers die fors meer dan jou verdienen. Zij kunnen je namelijk precies vertellen wat daarvoor nodig is.

 

4) Creatietijd nemen

Om met je bedrijf een stuk meer te verdienen zijn er misschien andere producten en marketingacties nodig. Dingen die je niet zomaar even in de drukte van alledag bedenkt. Het is belangrijk dat jij tijd gaat nemen om deze te creëren. Neem afstand van de dagelijkse gang van zaken door een vakantie, retraite of gewoon een paar dagen vrij te nemen. Zo kom je los van de waan van de dag en heb je tijd om goed na te denken over jouw volgende stappen. Het kan fijn zijn om hier begeleiding van een goede businesscoach bij te krijgen, die ziet vaak veel sneller dan jij wat voor jouw inkomenssprong gaat zorgen.

 

5) Blijf die MMM doen

Ik blijf het zeggen … in welke fase jouw bedrijf ook zit: doe elke dag een Money Making Move. Nodig leads actief uit om klant bij jou te worden. Grote voordeel bij jou is dat je al een tijd bezig bent en weet welke moves goed werken bij jou. Blijf die dus doen en schaal deze op. Zo kan je snel meer klanten en dus meer inkomen krijgen.

Dit waren ze: de 5 strategieën om door jouw inkomensplafond heen te breken. Ga ermee aan de slag en neem vooral contact met mij op wanneer jij hier hulp bij kunt gebruiken. Heel veel succes!!

Anderen bekeken ook

Zo zorg je voor meer inkomen zonder harder te werken
4 manieren waarop jij de groei van jouw bedrijf tegenhoudt
Zo ga je naar het volgende level in jouw bedrijf
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...