Zo krijg je betaald om jouw online training te ontwikkelen

Wat denk je? 

Een online training maken, deze verkopen en geld verdienen terwijl jij slaapt. Wie wil dit nu niet?

Bijna elke ondernemer die ik tegenkom wil ‘iets’ met online. Heb je zo’n training namelijk eenmaal gemaakt dan kun je deze voortaan inzetten om passief inkomen te genereren. En kun je dus geld verdienen terwijl je niet aan het werk bent.

En toch zie ik dat heel veel ondernemers het wel willen, maar een stuk minder die het ook echt doen. Zo’n training maken is namelijk behoorlijk wat werk. Het kost tijd en ook geld om zoiets goed op te zetten. Je hebt een online academie nodig, betalingssystemen een mailprogramma. En dan heb ik het nog niet eens over de inhoud van de training die kan bestaan uit video’s, werkboeken, audio’s enz. Allemaal zaken waar je wel mee bezig moet zijn en die je geld kosten.

 

Maar wat als ik je zou vertellen dat je ook betaald kunt krijgen om jouw online training te ontwikkelen?

 

Dat kan namelijk echt! En ik kan het weten, want op deze manier heb ik mijn Money Club gecreëerd. Vandaag deel ik graag met je hoe ik dat gedaan heb.

Ik heb destijds al mijn volgers laten weten dat ik bezig was met het ontwikkelen van een mega gave waardevolle training die ervoor zorgt dat zij eindelijk echt goed gingen verdienen met hun bedrijf. Hierbij nodigde ik ze uit om deze training samen met mij te testen in een pilotversie. Zo kon ik kijken of alles goed werkte en of de inhoud duidelijk was. Deze pilotversie had een fors lagere prijs dan de huidige Money Club.

Het fijne van een pilotversie is dat er altijd klanten bereid zijn om hieraan mee te doen, omdat ze daarmee voor een prikkie met jou kunnen werken. Ze vinden het leuk om met jou mee te mogen denken en in ruil daarvoor bereiken ze resultaten waarvoor ze anders veel meer geld hadden moeten investeren.

Zo had ik meteen 7 ondernemers die dit wel wilden doen. Samen met hen heb ik de Money Club de eerste keer doorlopen. En werd ik dus betaald om mijn lessen te creëren.

 

Het op deze manier ontwikkelen van jouw online training heeft meerdere voordelen:

 

  • Je weet meteen of er wel vraag is naar jouw online training. Als niemand mee wil doen aan de pilotversie wordt het verkopen van de training voor de volle prijs ook lastig. Het voorkomt dus dat jij veel tijd steekt in een product waar niemand op zit te wachten.
  • Je kunt co-creëren met jouw ideale klant. Je krijgt meteen feedback en kunt jouw training dus meteen beter maken.
  • Je kunt meteen investeren in de juiste tools en hulpmiddelen om van jouw online training de allerbeste training te maken. Jouw pilotklanten betalen jou, dus je hebt hier nu geld voor en ook jouw uren zijn meteen rendabel.

En hoe voelt dit voor jou? Voelt het voor jou al een stuk lichter om zo’n online training te maken? Ik hoop het wel, want het is echt een heel fijn extra verdienmodel wat je op deze manier aan jouw bedrijf kunt toevoegen. Heel veel succes met het maken van jouw online training!

Anderen bekeken ook

Vlog: Hoe verlos je je van uurtje factuurtje
Vlog: Zo creëer je een passief inkomen
Vlog: Zo heb ik mijn 100.000 product gecreëerd
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...