De meest winstgevende bedrijfsideeën voor 2022

Pak deze winstgevende ideeën alvast mee

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Misschien wordt dit voor jou wel het jaar dat je voor jezelf gaat beginnen of jouw bedrijf over een andere boeg gooit. Wel zo handig als je dan weet in welke bedrijfstakken je de meeste kans hebt op een goede winst. Want als je iets kan vinden dat je leuk vindt om te doen, waar je goed in bent EN waar je goed mee kan verdienen dan is dat natuurlijk de heilige graal.

En dan heb ik het dus specifiek over winst. In veel bedrijfstakken kun je veel verdienen, maar zijn er ook behoorlijk veel kosten. Onderaan de streep blijft er dan helemaal niet zoveel over en dat wil je natuurlijk niet. Daarom deel ik vandaag met jou de meest winstgevende bedrijfsideeën voor 2022. Doe er je voordeel mee 😉

 

Consultant of coach

Dit is echt een mega winstgevende bedrijfstak. Je hoeft namelijk geen kosten te maken om dit te starten. Je helpt mensen met de kennis die je al bezit. Na alle online meetings van de afgelopen 2 jaar is er een enorme vraag naar live. Klanten willen live geholpen worden. Dat betekent dat je niet persé hoeft te investeren in online tools en trainingen. Als jij goed bent in jouw vak en je hebt een ruimte om de klant te ontvangen, dan kun je geld verdienen. En het meeste van dit geld is winst, aangezien er weinig kosten zijn.

 

Videomaker

Video is hot en dat zal alleen maar toenemen de komende tijd. Dat betekent dat er veel vraag zal zijn naar content creators die zich bezighouden met video. Dus kun jij filmen, editen of weet jij alles van Youtube? Dan is dit een mooie kans. Nadat je de eerste investering hebt gedaan in de apparatuur, zijn er daarna weinig kosten en kun je dus een mooie winst maken.

 

VA of VP

De afgelopen jaren zijn er steeds meer eenmanszaken gestart en die trend blijft voorlopig nog wel doorgaan. Weinig mensen willen in economisch onzekere tijden het risico van een team dragen. Wanneer die eenmanszaken beginnen te groeien is de eerste die ze inschakelen om wat taken over te dragen, een virtueel assistent (VA) of bij ingewikkeldere taken een virtueel professional (VP). Die kan je inschakelen voor een paar uurtjes of een losse klus en dat is dus veel makkelijker dan echt iemand aannemen. Door de enorme toename van eenmanszaken kan het niet anders of er blijft voorlopig een steeds grotere vraag zijn naar VA of VP. En ook hierbij maak je weinig kosten en kun je dus snel veel winst creëren.

 

Expert met online trainingen

Eerder benoemde ik al dat consultants en coaches een mega winstgevende bedrijfstak hebben. En dat kan nog winstgevender wanneer ze bereid zijn om te investeren. Wanneer ze tijd en geld vrijmaken om te investeren in het maken van een kneitergoede online training kunnen ze echt heel goed verdienen. Je kunt dan namelijk een onbeperkt aantal mensen helpen. En dat ook nog tegen een goede prijs, want jouw expertise is geld waard.

Dit waren ze. Dus ben je op dit moment nog zoekende naar het soort bedrijf dat je wilt starten? Doe er je voordeel mee.

Heb jij een heel ander soort bedrijf? Geen paniek. Alleen omdat jij nu niet in de snelst groeien bedrijfstak zit, wil niet zeggen dat alles verloren is. Het is nog steeds heel goed mogelijk om een vette winst te maken. Kwestie van jouw bedrijf op de juiste winstgevende manier inrichten. Wil je daar meer over weten, neem dan vooral contact met mij op.

Anderen bekeken ook

Vlog: Zo creëer je een passief inkomen
Vlog: Zo krijg je betaald om jouw online training te ontwikkelen
Vlog: De meest winstgevende bedrijfsideeën voor 2021
Is dit ook interessant voor je business buddy's? Deel het dan eenvoudig via onderstaande knoppen!
Loading...